Врх стране

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
„Читај, пиши вазда, да душу би спасао, дела се предака сећај, да би духом растао“.

ОШ Милан Вучићевић Зверац

Братљево

У оквиру пројекта 2002-06 „Адаптација постојећих учионица, уградња грејања и замена столарије“ у претходној школској години реновиран је први спрат у школи. Учионички простор је подељен преградним зидом и уместо 3 учионице на спрату сада има пет.

 

Спуштени су плафони на ходнику и у учионицама и уведено је центално грејање. У школи има један котао и 11 грејних тела. Замењени су прозори (9 прозора) и врата (3 врата) на учионицама. Учионички простор је опремљен савременим намештајем. Школа је од уплате донације набавила 5 столова за наставнике, 11 столова за ученике и 27 столица. Набављен је радни сто у наставничкој ланцеларији. Опремљена је канцеларија директора, педагога, рачуновође и правника са три радна стола.

Набављене су 4 нове беле табле и 1 лаптоп. Школа је од општине добила 4 нова рачунара за кабинет информатике.

Влада Републике Србије је посредством Министарства просвете, науке и технолошког развоја у 2018. години отпочела пилот пројекат дигитализације наставе који обухвата извођење наставе уз коришћење најмодернијих дигиталних образовних материјала. Најмотивисанији наставници који су одабрани за учешће у пројекту „2000 дигиталних учионица“, добили су адекватну обуку, опрему за кабинет уз коју ће моћи да изводе наставу, као и најсавременије дигиталне садржаје.

Парк природе „Голија“ донирала је школи дрвену кућицу у природи коју ће наставници моћи да користе за извођење наставе.

 

Copyright © 2019 ОШ Милан Вучићевић Зверац Rights Reserved.