Врх стране

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
„Читај, пиши вазда, да душу би спасао, дела се предака сећај, да би духом растао“.

ОШ Милан Вучићевић Зверац

Братљево

Крај јануара је традиционално везан прославу школске славе – Савиндана. Основна школа „ Милан Вучићевић – Зверац“  је 27.1. осванула у свечаном руху.

Све је било спремно за још једну приредбу коју су ученици марљиво припремали још од новембра. Програм је почео Химном Светом Сави у 13 часова. Затим су се низали пригодни текстови, песмице, музичке нумере и кола која су се адекватно уклопила у програмски текст у ком нас је водитељ програма провео кроз живот Светог Саве. Ученици су били на висини задатка што је резултирало одушевљењем присутних гледалаца.

После завршене приредбе, уприличен је свечани ручак за ученике, наставнике и мештане. Сви заједно су присуствовали ломљењу колача, након чега је директор школе, Видосав Коларевић, уручио захвалнице спонзорима  који су помогли реновирање и адаптацију школе. Захвалница је уручена и наставници Радици Радишић за несебичну помоћ школи. Приказан је и филм „Од Савиндана до Савиндана“ који је направила наставница техничког и информатичког образовања, Радица Радишић. У пријатној атмосфери празничног ручка завршена је још једна прослава школске славе.

 

Copyright © 2019 ОШ Милан Вучићевић Зверац Rights Reserved.