Врх стране

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
„Читај, пиши вазда, да душу би спасао, дела се предака сећај, да би духом растао“.

ОШ Милан Вучићевић Зверац

Братљево

Према плану рада Тима за развој међупредметних компетнција и предузетништва у уторак, 23. априла 2019. године Основна школа „Милан Вучићевић - Зверац“ организовала је изложбу поводом предстојећег празника, Васкрса.

Најпре је организована радионица у којој су учествовали ученици млађих и старијих разреда. Циљ ове радионице, као и свих претходних активности је да покрене ученике на размишљање, да развије код њих креативност, маштовитост, тимски рад и да допринесе развоју предузетничких способности.

Радионици су присуствовали и сви наставници. Ученици су били подељени у две групе, прву групу су чинили ученици од првог до четвртог разреда, а другу групу ученици од петог до осмог разреда. Они су бојили и украшавали јаја од дрвета и стиропора уз помоћ разних материјала. Након израде ускршњих честитки и декоративног материјала приступљено је украшавању простора у школи. Сви радови изложени су у холу школе. Ученици су се радовали што су имали прилику да се креативно изразе и друже.Овом приликом ученици су имали прилику да развију следеће компетнције: естетичка компетенција, комуникација, предузимљивост и оријентација ка предузетништву и сарадња.

Copyright © 2020 ОШ Милан Вучићевић Зверац Rights Reserved.